Informatii generale

Cazanul PELLET UNI este un model de clasă 5, categoria superioară și nivel tehnic, actualizat în 2020. Economia și ecologia sunt confirmate de un certificat emis de Institutul lituanian pentru energie.
Ceramica și grătarul din fontă favorizează arderea și asigură un proces de ardere lin. Aceste cazane pe peleți pot folosi, de asemenea, lemn de foc, menținând în același timp o eficiență ridicată. Centralele sunt echipate cu un arzător rotativ Kipi Rot Power de înaltă calitate, complet automat, pentru arderea peletilor de calitate inferioară și conținut mai mare de cenușă. Camera de ardere rotativă ajută la arderea completă a combustibilului și previne formarea zgurii. Controlerul de ultima generatie controlează toate procesele cazanului. Un focar mare asigură un timp de ardere îndelungat folosind combustibili solizi mai ieftini.

Turbulatoare eficiente sunt montate standard în modelele PELLET UNI reînnoite din 2020. Pentru aceste modele, am mărit aria schimbătorului de căldură și am extins perioadele de garanție. Modelele PELLET UNI sunt echipate cu comenzi îmbunătățite: ele aprind automat peletele atunci când lemnul de foc încetează să ardă.

Cobustibilul utilizat: peleti, lemn, brichete, carbune de lemn

Aceste cazane pot fi confectionate la cerere si din otel inoxidabil de cea mai buna calitate

Parametrii tehnici ai cazanului Pellet Uni

Fotografii

Facebook
0
    0
    Cosul dumneavostra
    Cosul dumneavoastra este golInnapoi la Magazin
    × Aveti intrebari?