Informatii generale

Cazane de nouă generație cu ardere automata pe peleți si cu incarcare manuala pe lemne, echipate cu un arzător cu aprindere automată și un grătar mobil din oțel inoxidabil pentru curățarea eficientă și complet automată a reziduurilor din combustibilul ars. Folosit pentru încălzirea clădirilor de până la 1.000 de metri pătrați
Cazanele TIS Pellet sunt complet automatizate. Datorită containerului încăpător, o singură încărcare de combustibil poate fi suficientă de la 5 la 7 zile.
Puterea cazanelor este de la 15 la 100 KW. Automatizarea TIStronic-495 Touchscreen este de ultima generație si gestioneaza întreg sistemul de încălzire, inclusiv încălzirea apei calde menajere. Confortul maxim pentru client este tehnologia modernă și durata de viață lungă a cazanelor TIS Pellet. Cazanele TIS Pellet sunt fabricate din cel mai bun oțel certificat al furnizorilor europeni. Ușile cu deschidere largă permit curățarea foarte ușoară a schimbătorului de căldură și a întregului cazan, service-ul se efectuează din partea din față a cazanului. Alimentator profesional de combustibil, ventilator de aer modular care sprijină arderea și întreținerea focului, curățarea mecanică automată a arzătorului, algoritmul inovator de automatizare TIStronic-495 Touchscreen, toate acestea garantează mulți ani de funcționare fără probleme a sistemului de încălzire și a cazanului TIS Pellet. Garanția pentru etanșeitatea corpului cazanului este de -5 ani, pentru alte elemente ale echipamentului cazanului – 2 ani.

Optionale:
-modul internet TIS TRONIC 501
-termistat ambient (cu fir) Touch TIS TRONIC 281
-termistat ambient (wi-fi) TIS TRONIC 240
-termistat ambient (wi-fi) Touch TIS TRONIC X80

Parametrii tehnici ai cazanului TIS PELLET

Fotografii

Facebook
0
    0
    Cosul dumneavostra
    Cosul dumneavoastra este golInnapoi la Magazin
    × Aveti intrebari?