Informatii generale

QUAD este un cazan compact pe bază de peleți, confectionat dintr-un schimbator de caldura cu tuburi, cee ace il face un cazan ecologic de Clasa 5. Caldura ecologica de cea mai înaltă clasă 5 conform PN EN 303:5 2012.

QUAD este echipat cu un arzător de peleti KIPI de înaltă calitate, cu aprindere automată, autocuratare cu camera de ardere rotativă și ventilator încorporat.

Cazanul QUAD este compus din trei părți de bază – arzatorul  pe peleți KIPI, un schimbător de căldură și un buncar de peleti amplasat pe partea superioară a cazanului. Acestea oferă un design compact și confort de utilizare. Cazanul vine echipat cu un ventilator de exhaustare cu reglare a puterii.

Otional centralei I se poate atasa si un sistem de indepartare a cenusii cee ace il face si mai confortabil in exploatare, cenusa fiind adunata intr-un recipient iar utilizatorul va trebui doar sa goleasca recipientul periodic.

Procesul de ardere este controlat de controlerul de ultima generație Plum care controlează funcționarea arzătorului – arderea automată și curatirea acestuia.

Avantajele cazanului QUAD:

 • se va încadra într-o încăpere foarte mică (atât joasă, cât și îngustă)
 • eficiența ridicată si încălzirea economică a clădirii dvs.,
 • aspectul estetic,
 • funcționarea automată, adică încălzirea si curatarea automata a arzatorului, si optional a cenusii
 • puterea variabilă a cazanului datorită modului de funcționare a arzătorului care adaptează puterea la condițiile atmosferice,
 • un arzător care arde și curăță în mod eficient cenusa de peleti și agropeleti de slabă calitate,

Fotografii

Facebook
0
  0
  Cosul dumneavostra
  Cosul dumneavoastra este golInnapoi la Magazin
  × Aveti intrebari?