Informatii generale

HERO PREMIUM R290 este o pompa de caldura moderna care garanteaza
o încălzire si racire eficienta a locuinței cat și apei calde menajere. Carcasa este confectionata din material ABS negru mat care oferă un aspect estetic și modern. Pompa folosește pe deplin o soluție cu invertor si un agent de lucru R290 ecologic.
 
Caracteristici
EFICIENȚĂ ENERGETICĂ MARE A +++
Pompa de căldură aer-apă HERO PREMIUM R290, destinată pieței europene, a fost dezvoltată cu ajutorul unei tehnologii moderne a pompelor de căldură și design modern pentru a îndeplini cerințele stricte de performanță, stabilitate și de xploatare eficienta. HERO PREMIUM R290 nu folosește doar agentul R290, ci are și eticheta energetică A +++.
Datorită acestui fapt, dispozitivul nu este doar eficient din punct de vedere energetic, ci se califică și pentru cel mai înalt nivel de finanțare.
 
ABS – CONSTRUCȚIE FĂRĂ SURUBURI
Designul modern cu o suprafață ondulată, fără șuruburi, garanteaza un aspect elegant al pompei de caldura.
Plasticul ABS folosit este rezistent la coroziune, ceea ce este avantajos pentru ca nu afectează durata de viață a dispozitivului.
 
42dB (A) OPERARE SILENTIOASA
Datorită structurii interne unice, care absoarbe sunetul cand aparatul este pornit, nivelul acustic al pompei este menținut la doar 42 dB (A) la o distanță de 1 metru.
AGENT DE LUCRU R290
Agentul R290 utilizat este soluția optimă, care este prietenos cu mediul și în același timp permite obţinerea celor mai înalţi parametrii de eficienţă energetică și o temperatură ridicată pe tur de până la 75 ° C, ceea ce inseamna o mai buna performanta a pompei cu mai putin agent
 
OPERARE STABILA LA -25°C
Datorită tehnologiei invertorului, HERO PREMIUM R290 poate lucra eficient la temperature de -25 ° C, păstrand un COP ridicat și performanță stabilă.

Setul pompei de caldura include:

• pompa de caldura
• controler tactil pentru pompa de căldură (instalat în interiorul clădirii)
• modulul internet ecoNET


Modulul Hydrobox Hero include:
• supapă cu trei căi afriso 3D cu actuator
• incalzitor electric 3/6 / 9kW
• gura de ventilatie
• valva de siguranta
• manometru
• contor energie electrică

Parametrii tehnici ai pompei de caldura Hero Premium R290

Fotografii

Facebook
0
    0
    Cosul dumneavostra
    Cosul dumneavoastra este golInnapoi la Magazin
    × Aveti intrebari?