Informatii generale

Termosemineele Toby H sunt prevazute cu un sistem de autocuratare, care la sfarsitul arderii basculeaza cenusa ramasa in urma arderii in cenusar.
Acestea sunt echipate cu un controler intuitiv cu Touchscreen si optional le se pot atasa modul de internet pentru control de la distanta

Termosemineele TOBY H sunt destinate clădirilor rezidențiale (până la 170 cm) și trebuie amplasate în interiorul încăperilor de locuit (nu în camere separate, spre deosebire de alte centrale), acestea nu au o izolație suplimentară cazanului, distribuind căldură prin aer in zona înconjurătoare.

Această centrală este produsă în conformitate cu norma EN 14785 și îndeplinește criteriile de emisii reduse prevăzute de prezenta normă. De asemenea, îndeplinește cerințele mai multor standarde de nivel scăzut ale țărilor, precum EKOSKLAD în Slovenia și BimSchV Stufe 2: 2015.

Pompa de circulație, vasul de expansiune, supapa de siguranță sunt incluse și premontate în cazan. Usile cazanului sunt fabricate din fontă cu sticlă ignifugă.

Modelul H este complet adaptat pentru arderea peleților din lemn drept combustibil primar, atingând un nivel maxim de eficiență (90% și mai mult) și o temperatură foarte scăzută de ieșire pentru gazele de ardere (sub 160 ° C) – datorită construcției speciale a arzătorului cu auto-curățare (proiectul este protejat la EUIPO). Întreținerea și curățarea sunt reduse la minim – o dată pe săptămână, dacă nu mai puțin, folosind peleti de calitate premium.
Aprinderea, pornirea și oprirea sunt complet automatizate. Controlul combustiei este optimizat folosind algoritmi cum ar fi „modularea” care scade automat doza peleților, deoarece diferența dintre temperatura dorită și cea scăzută scade.

Alimentarea peletilor se face prin intermediul snecului din interiorul rezervorului de stocare. De acolo, peletii cad liber in camera de ardere

Parametrii tehnici Toby H

Fotografii