Informatii generale


Cazanul DuoKo Plus Pelet – este un cazan cu arzator de peleti REVO autocuratat si rotativ de la PellasX.
Designul schimbătorului de caldura a fost optimizat pentru a obține o calitate foarte înaltă a procesului de ardere. Rezultatul acestor activități este o eficiență termică foarte mare a cazanului și o emisie scăzută de poluanți emisi în atmosferă.

DESCRIERE PRODUS
Cazanul compact pe combustibil solid de tip peleți pentru încălzire centrală – DuoKo îndeplinește toate cerințele Eco Design și clasa 5, făcându-l o sursă de căldură fiabilă, fără întreținere și eficientă pentru zonele rezidențiale mici și mari și utilitare.

Soba cu alimentator peleti
Cazanele DuoKo pe peleți cu alimentator și sistem automat de control produse de KOTŁOSPAW Pleszew se caracterizează prin funcționare ușoară, design modern și emisii reduse de substanțe nocive, în conformitate cu standardele actuale, restrictive. Centrala care nu necesita intretinere este realizata din tabla de cazan de cea mai inalta calitate, ceea ce ii garanteaza etansitatea peste medie si o izolare excelenta.

Cazane clasa a 5-a – Pleszew
Centrala pe peleți DuoKo este complet automata si este controlata de un controller cu microprocesor ecoMAX 860P. Modulele extinse permit supravegherea continuă asupra funcționării alimentatorului, cuptorului și suflantei, reglează temperatura și permit conectarea a până la 4 pompe de circulație (CH, ACM, podea, circulație). Operarea simplă, intuitivă a dispozitivului și capacitatea de a controla funcționarea controlerului folosind o aplicație pentru smartphone sau laptop fac ca centrala pe peleți DuoKo să îndeplinească pe deplin standardele actuale în domeniul dispozitivelor de încălzire fără întreținere și ușor de utilizat.

Soba centrala pe peleti
Datorită automatizării tuturor proceselor, de la arderea combustibilului solid, la pornirea și oprirea automată a suflantei, până la autocurățarea arzătorului, singurele activități de funcționare necesare la soba de încălzire centrală DuoKo se reduc la îndepărtarea cenușii. și reumplerea recipientului de peleți. Cazanele DuoKo sunt disponibile cu puteri de la 15 la 45 kWSpecificatii cazan DuoKo

Dimensiuni / Sectiune

Fotografii

Facebook
0
    0
    Cosul dumneavostra
    Cosul dumneavoastra este golInnapoi la Magazin
    × Aveti intrebari?